Over mij

Mijn achtergrond

In 1989 heb ik mijn opleiding Levensmiddelentechnologie aan de Landbouwuniversiteit afgerond. Daarna aan de slag gegaan bij diverse bedrijven in de farmaceutische en voedingsmiddelensector.  Ik heb jaren ervaring als kwaliteitsmanager in de industrie.  

De laatste 10 jaar bij een internationaal verpakkingsbedrijf met vele productievestigingen en was ik Europees Kwaliteitsmanager  (ruim 40 fabrieken).  Vooral in mijn Europese functie, heb ik ontdekt hoe handig Sharepoint en Teams is. Je kan gemakkelijk samenwerkingsverbanden opzetten met collega’s uit allerlei landen. In de Sharepoint zitten talen ingebouwd, en dat maakt het voor buitenlandse collega’s gemakkelijk om de programma’s te gebruiken omdat ze de bediening in hun eigen taal kunnen doen.
De laatste 10 jaar heb ik met Sharepoint & Teams gewerkt. Met Sharepoint heb ik diverse Intranet sites gemaakt voor  beheer & communicatie van Kwaliteitsinformatie. Maar ook heb ik sites ontwikkeld voor andere doeleinden, bijvoorbeeld voor communicatie vanuit de ondernemingsraad naar haar achterban en voor leveranciersinformatie.

Sharepoint365 (Sharepoint on-line) en Teams365, zijn onderdeel van het Microsoft365 pakket. Het Microsoft365 pakket bestaat uit bekende de bekende programma’s Word, Excel, Outlook en nog een aantal programma’s. Voor het uitrollen van een dergelijk pakket, is een goede strategie belangrijk voor optimaal gebruik van het pakket aan programma’s. Sharepoint vormt het hart van Microsoft365 / Office365  pakket voor gebruikers en zorgt ervoor dat gebruikers met alle programma’s kunnen werken. Ideaal voor het inrichten van een digitale werkomgeving.
Neem contact met mij op als u meer wilt weten.